Ελάχιστα γνωστά γεγονότα σχετικά με 13 τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων σε συνταγογραφούμενα φάρμακα – Παρέλαση.

Ελάχιστα γνωστά γεγονότα σχετικά με 13 τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων σε συνταγογραφούμενα φάρμακα – Παρέλαση.

Τα φάρμακα είναι ακριβά, ωστόσο υπάρχουν μέθοδοι μείωσης του κόστους. Οι συνταγές είναι ακριβές, δεν υπάρχουν 2 μέθοδοι για αυτό. Εάν μείνετε στην ενωμένη πολιτεία, αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε περισσότερα κατά κεφαλήν για φάρμακα από οποιοδήποτε άλλο είδος διαφόρων άλλων ανεπτυγμένων χωρών στον πλανήτη. Όταν είσαι νέος και επίσης υγιής, μπορεί να μην ανησυχείς πολύ.

Το ένα τέταρτο των ενηλίκων που λαμβάνουν ιατρική συνταγή δηλώνουν ότι είναι δύσκολο να διαχειριστούν τα φάρμακά τους, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Ίδρυμα μελών της οικογένειας Kaiser. Ακόμα κι αν ανήκετε στο 75% που δεν τσιμπάει δεκάρες για να ξοδέψετε για ένα φάρμακο, είναι πάντα καλό να έχετε λίγα επιπλέον χρήματα στην τσέπη σας.

1. Συγκρίνετε τις τιμές. Πριν αγοράσετε μια πτήση, συγκρίνετε την τιμή της αναχώρησης σε διάφορες χρονικές στιγμές ή της χρήσης μιας διαφορετικής αεροπορικής εταιρείας. Όταν αγοράζετε ρούχα, μπορεί να περιμένετε μια πώληση ή να αγοράσετε μια διαφορετική μάρκα για να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια. Γιατί η παραλαβή της συνταγής σας πρέπει να είναι οποιουδήποτε τύπου; Αν και πολλά άτομα χρειάζονται ιατρική συνταγή κάποια στιγμή στη ζωή τους, η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν γνωρίζει ότι οι τιμές διαφέρουν μεταξύ των φαρμακείων.

Εναλλακτικά, η απόπειρα ενός μεγάλου καταστήματος θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει περισσότερες οικονομικές οικονομίες. Μην στεναχωριέσαι. Δεν χρειάζεται να δείτε πολλά φαρμακεία για να αντιπαραβάλετε τις τιμές, επίσης εάν παίρνετε πολλά φάρμακα. Αντίθετα, περιηγηθείτε στη συνταγή σας στο Solitary, Care και εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα για να εντοπίσετε φαρμακεία κοντά σας με το καλύτερο κόστος. 2.

Οι συνταγογραφούμενες κάρτες έκπτωσης, όπως το Solitary, το Treatment, μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε τα ποσοστά περίπου 80%. Είναι δωρεάν και φιλικό προς το χρήστη. Απλώς μεταβείτε (ή κατεβάστε την εφαρμογή) και αναζητήστε επίσης το φάρμακό σας. Φροντίστε να αναπροσαρμόσετε τα φίλτρα για τη δόση και την ποσότητα σας και μετά επιλέξτε τον κωδικό προσφοράς για το φαρμακείο με το πιο προσιτό κόστος.

Μετά από αυτό, κάθε φορά που συμπληρώνετε ένα ακόμη, θα κερδίζετε 1 $ επιπλέον για τα φάρμακά σας με το πρόγραμμα εξοικονόμησης οικονομικών μελών. Τα γραφήματα διαφάνειας τιμών της Solitary, Care σάς επιτρέπουν να αντιπαραβάλετε το κόστος μετρητών με την εξοικονόμηση Solitary, Treatment για το προηγούμενο έτος. Εάν είναι μικρότερη από την ασφαλιστική σας αποζημίωση, καταλαβαίνετε ότι εξοικονομείτε μετρητά.

Προσπαθήστε να βρείτε ένα κουπόνι. Όταν ένα φάρμακο είναι ολοκαίνουργιο, είναι συνήθως ακριβό και διαθέσιμο μόνο στην επωνυμία του. Συνήθως οι κατασκευαστές φαρμάκων χρησιμοποιούν κουπόνια για άτομα που πληρούν συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, όπως η παροχή κλινικών πληροφοριών ή η ασφάλιση. Η εξοικονόμηση συνταγών είναι εξαιρετική, ωστόσο δεν μπορούν όλοι να τις χρησιμοποιήσουν.

Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε μια δωροκάρτα 25 $ στο κατάστημα για την πρώτη σας συνταγή ως νέος πελάτης. 4. Υποβάλετε αίτηση για βοήθεια με συνταγή. Προγράμματα υποστήριξης συνταγογράφησης (PAPs) υπάρχουν για να συντηρούν άτομα που χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή γυναικειο βιαγκρα τιμη, αλλά δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Υπάρχουν διάφορα είδη που παρέχονται από: κατασκευαστές φαρμάκων, κυβερνήσεις πολιτειών ή πόλεων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Needy, Meds. org είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να ξεκινήσετε την έρευνα εάν αυτά τα συνταγογραφούμενα εκπτωτικά επιτόκια είναι διαθέσιμα για εσάς. 5. Αίτημα για το γενόσημο. Τα κοινά και επώνυμα φάρμακα έχουν τα ίδια ενεργητικά συστατικά. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν σίγουρα την ίδια αποτελεσματικότητα για τη θεραπεία της κατάστασής σας. Η κύρια διάκριση είναι το κόστος για εσάς.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για συνταγογραφούμενα φάρμακα με τη Medicare Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού το πάρετε

Οι παραγωγοί χρεώνουν περισσότερα για να ανακτήσουν το κόστος. Όταν τελειώνει μια άδεια, διάφοροι άλλοι παραγωγοί μπορούν να παράγουν το φάρμακο και ο ανταγωνισμός μειώνει την τιμή. Για παράδειγμα, το αντισπασμωδικό φάρμακο Lamotrigine ER έχει τιμή καταλόγου που μπορεί να ξεπεράσει τα 500 $. Προσθέστε ένα κουπόνι μονής θεραπείας, καθώς το κόστος μπορεί να είναι μικρότερο από 50 $.

Δοκιμάστε ένα διαφορετικό φάρμακο. Οι περισσότεροι γιατροί κατανοούν ότι ορισμένα φάρμακα είναι πολύ πιο ακριβά από άλλα. Εάν δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τη θεραπεία σας, μιλήστε με τον ιατρό σας σχετικά με την απόπειρα μιας διαφορετικής συνταγής που μπορεί να σας αποτρέψει πολύ λιγότερο. «Κάντε μια ανοιχτή συζήτηση με τον πάροχο υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με την τιμή του φαρμάκου σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.